Tipic.

Da, acum imi permit sa spun : TIPIC!!!!

Sincer, nu ma mir ca s-a anulat White Sensation din Romania. De ce? Pai... pentru ca e tipic. Organizatorul ( C. Patrascu) a semnat un contract pe care nu l-a respectat si rezultatul: Sensation s-a anulat. Foaaaaaaarte tare. Chiar m-am mirat. Sensation in Romania! I must be dreaming! Bine ca m-am trezit la realitate.
A da, si stirea :"Unfortunately the edition scheduled for New Year’s Eve 2010 in Bucharest is cancelled. The local promoter in Romania is unable to meet the agreed financial and operational obligations. Therefore we are forced to withdraw Sensation Romania 2010/2011 from the event schedule."

Edificator.

Revin.

What`s wrong with you people??

In ultima vreme m-am apucat serios sa-mi caut un job. Neavand experienta, trebuie sa incepi de undeva si am zis eu sa aplic pentru "asistent manager", poate poate mai invat cate ceva. Bun, zis si facut: intru pe ejobs, bestjobs si aplic. La un moment dat ma suna o domnisoara sa vin la interviu. Ok.
In ziua stabilita, stau 100 de ani sa ma gandesc cu ce ma imbrac, ce o sa ma intrebe etc. In fine, ajung la interviu. Sediul in sine, cam mic si putin dubios amplasat, dar hai sa fim optimisti. Intru, ma primeste o tipa in hanorac, jeansi si adidasi si ma roaga sa astept intr-o camera alaturata pt ca mai era o candidata la interviu. Se auzea toata discutia dintre candidata si tipa, se tutuiau fetele si discutau foarte liber si deja devenisem nedumerita. Ma rog, termina tipa cu candidata si ma cheama pe mine. Imi spune sa o tutuiesc ca ea nu tine la formalitati. Bine...hai. Incepe ea imi spune acolo in ce consta jobul dupa care..bomba! " Stii..noi nu am contractat personal de curatenie asa ca una dintre sarcinile tale ar fi sa faci si tu curat pe aici..dai si tu cu aspiratorul, un mop, un praf". Deja eram la modu WTF si ma gandeam la o modalitate politicoasa de a-mi lua ramas bun. Dar nu, tipa continua: "A si stii... daca mai e ceva pe la bucatarie faci si tu curat pe acolo mai speli un vas o aia o aia si daca e nevoie si cu baia e cam la fel." Atat de tare m-a socat, incat probabil am facut o grimasa urata si m-am inverzit pentru ca dupa aceea a afirmat ca ea nu vrea sa angajeze "pretioase". Eu, cand ma sperii sau se intampla ceva total neasteptat am reactia idioata de a rade isteric, cu lacrimi. Incercam sa ma abtin dar deja ochii mei erau umezi din cauza rasului, ma inrosisem la fata si nu stiam cum sa plec naiba mai repede. Oricum, nu stiu prin ce minune ma intreaba ce asteptari salariale am. Dupa ce am spus ca nu cred ca sunt persoana potrivita pentru job, vad cat ceruse candidata de dinaintea mea : 800 RON. Am facut ochii mari, am urat o zi buna si am plecat.

Acum, intrebarea din titlu nu este pusa aiurea :
1) Ce companie sa fii sa pui asistentul manager sa se ocupe de curatenie si sa nu iti angajezi personal special pentru asta? Cat de idiot sa fii sa nu faci distinctie intre cele 2 joburi total diferite : asistent manager si femeie de serviciu? Si cat de lipsit de profesionalism sa fii sa iti permiti sa folosesti expresii precum "a da cu mucii in fasole" sau "pretioasa" si sa iti barfesti actualul asistent manager pentru lipsa de eficacitate? Cum sa te prezinti in fata candidatilor de parca te -ai duce la jogging sau ceva in conditiile in care tu reprezinti compania angajatoare? Ar mai fi si altele dar le tin pentru mine..
2) Cum sa ceri 800 de RON salariu? Acesta este motivul pentru care unele salarii sunt asa de mici, pentru ca o sunt unele persoane care nu stiu sa isi evalueze valoarea. Daca o sa te vinzi pe 800 de RON sa speli si toalete si sa mai faci si pe asistentul manager, exact asta meriti.

So, what's wrong with you people????


Revin.

I wants line-up!

Am o problema. NU s-a afisat line-up-ul pentru White Sensation!! Ceea ce pentru mine este o reala problema pentru ca imi doresc sa merg, au pus biletele in vanzare dar cum pot sa -mi cumpar bilet (care nu e chiar ieftin) daca nu stiu cine vine? In schimb, bine ca stiu cine NU vine pentru ca s-a afisat partial line-up-ul de la Dusseldorf, eveniment stabilit la aceeasi data. Eu inteleg ca suntem mai inapoiati ..dar cica pe 10 octombrie vor sa scumpeasca astia biletele si deci pana atunci vreau sa stiu cine vine. Bine macar ca stiu sa -mi iau gandul de la Fedde le Grand sau Ingrosso. Ceea ce este si mai amuzant este ca s-a afisat, tot partial line-up-ul de la White Sensation din Belgia planificat pentru luna martie 2011. Nu e hilar? Ah chiar nu vreau sa o zic pe-aia "ca la noi la nimeni" , chiar nu vreau.
Dar cum sa nu fiu haterita? Bineinteles ca sunt!! Si bineinteles ca-mi pasa cine vine si refuz sa -mi cumpar bilet doar pt ca e cool sa te duci la White de revelion. Maybe some people are big fans. But who cares? Daca sunt destui care cumpara asa no matter what..ce sa-i faci? Astept deci cu interes marele line-up sa vad daca merita sa am prima experienta White in Romania sau sa ma duc la mama ei.


Revin.