Baluta Magheru & Co.

Nu imi place deloc cum este decorat Magheru anul acesta. Daca anul trecut eram indignata de acel kitsch, anul asta imi repugna. De ce? Pentru ca prima impresie pe care am avut-o dupa ce am vazut minunea, a fost acela ca instalatia este aranjata ca un scuipat dispus in zig zag (scuzati limbajul). Cel mai trist este faptul ca probabil cineva chiar s-a gandit indelung la acest aranjament grotesc si s-au facut bugete si planuri.
Oricum, acea tiganie de pe Magheru se potriveste perfect cu noul aspect al centrelor comerciale care, de pe la sfarsitul lui noiembrie s-au pregatit de Craciun, nu cumva sa piarda evenimentul. Incursiunea intr-un mall de exemplu este una extrem de riscanta deoarece poti suferi atacuri de epilepsie din cauza bombardarii cu luminite, te poti lovi de mosi craciuni mecanici care zic necontenit " HO-HO HO MERRY CHRISTMAAAS!" (Ho, ca mai e pana la Craciun!) sau poti fi calcat de trenuletele care transporta copiii si fac un zgomot infernal. I love Christmas, dar..serios... din Noiembrie? Mi se pare ciudat sa intru in magazine de decoratiuni si sa nu mai gasesc chestii care sa nu fie de sezon si sa ascult colinde.. pt ca asa am impresia ca e maine Craciunul..nu peste 1 luna. Ma simt sufocata de braduti, renuti, mosi craciuni, chestii sclipicioase si intrebarile : "Ce faci de Craciun?" "Dar de rev?". Mai mult ca sigur o sa ma bucur de "show" atunci, inainte de Craciun, cand e normal. Pana atunci raman hater.
Eh macar lucrul care imi place este faptul ca nu a nins iar vremea e acceptabila (chiar daca acum 2 dimineti la ora 7:30 dadeam cu racleta pe parbriz).

Revin.