link

daca aveti chef sa va amuzati sau sa stiti mai multe despre olandezi, cititi aici:


http://stuffdutchpeoplelike.com/complete-list/

(si da, 99,99% pot confirma ca ASA E)


si cateva din preferatele mele:

http://stuffdutchpeoplelike.com/2012/03/11/hair-gel/  (greu, foaaarte greu l-am convins pe Mimoz sa injumatateasca cantitatea de gel aplicata ZILNIC)

http://stuffdutchpeoplelike.com/2010/11/19/the-birthday-calendar/ (bineinteles si noi avem asa ceva, este un sistem foarte bun, asa trimitem din timp felicitarile)

http://stuffdutchpeoplelike.com/2012/09/30/no-12-lekker/ (ASA E)

http://stuffdutchpeoplelike.com/2012/09/14/friet-dutch-french-fries-mayo/ ( Yep, daca trece saptamana fara ca Mimi sa bage in el cartofi prajiti cu maioneza, sos de curry si ceapa, nu se simte bine. Si nu, nu ORICE cartofi prajiti ci aia de la un Snack Bar de la 10 km distanta, pt ca acolo sunt aia buni)

http://stuffdutchpeoplelike.com/2011/07/26/dutch-swears-with-diseases/ (prima oara cand l-am auzit pe Mimi ca injura cu |cancer| am facut o fata asaaaa. dupa ce m-am mutat, m-am mai obisnuit dar tot nu mi se pare ok)

http://stuffdutchpeoplelike.com/2011/10/30/tall-dutch-people/ (mda, Mimi are 1,85 si nu este considerat inalt, multi prieteni de-ai lui au peste 1.90. La cei 1,60 ai mei, nu e de mirare ca simt cururi pe spate (LITERALLY) in barurile aglomerate)


Revin

Stealth Mimi

A venit caldura la pachet cu tantarii, ca asa-i frumos. Aseara, Mimi a cazut victima si s-a tanguit juma de ora continuu. Vai vai, pe o suprafata de 5cm avea 4!!! ciupituri. Cum de tin minte toate astea? Am descoperit ca informatiile primite la 2 noaptea imi raman adanc intiparite in minte. Mai exact: m- a trezit, s- a tanguit, a aprins lumina sa imi arate, m-a pus sa pipai si sa evaluez situatia, m-a exasperat pana i-am pus un cooler pe ciupituri si i-a tacut clontzul. 5 minute. Pana a inceput cu: "il auzi?" Nu! "da acu?" Nu! Dupa aia a aprins lumina din nou si a inceput sa se holbeze la tavan din pat. Dupa aia si- a adus aminte de anu trecut ca eu sunt vanatoru sef, asa ca a revenit la pisalogeala. Din fericire, i-am inchis gura prompt fara drept de apel.
In seara asta, a urcat mai devreme ca sa omoare dusmanii iar io am ramas jos la TV. Dupa 10 minute apare Mimi, ca a facut "ceva" sa vin sus sa vad. Am zburat sus si ce sa vezi! Pe peretele meu gri erau intinsi 2 tantari facuti muci. Da ce muci, le -a intins matzele piftie in 2 dungi relativ paralele asa de 10cm (semn ca a dat cu sete) de mi-a facut peretele cacat spoit. Asa ca pana acu am stat sa frec la pereti la 11 noaptea, pt ca desi s-a oferit sa spele el, mmmmmneahhh no thx.
Ca sa ma razbun, acu i-am zis ca am mai auzit unu si momentan sta facut cocon in pat sa nu cumva....
Hnhahahha
Revin

a small piece of paradise

Fuseram in Sardinia. Frumos, frumos, cu asta mi s-a deschis apetitul sa vad mai mult din Italia, ca prea e buna mancarea si prea frumoase sunt plajele! Am stat 4 zile, insa ar merita sa mai mergem o data dar sa stam vreo saptamana asa, ca sa vizitam toata insula.
Dar da, Sardinia e de pus pe lista.