Orange everywhere

Daca pana acum aveam impresia ca olandezii o iau razna de ziua regelui, ei bine m-am inselat profund.
Olandezii o iau razna inainte de Campionatul Mondial.
O raita scurta prin orice supermarket si te trezesti intr-o mare portocalie. De fapt ce zic eu, in orice magazin te-ai duce nu ai cum sa nu orbesti de atata portocaliu.

Pacat ca nu am facut poze prin magazine, dar va pot oferi asa un exemplu de cum arata orice flyer de supermarket.





Dupa aia, sunt reclamele:















Ati inteles ideea, sunt peste tot!! pupilele mele sunt portocalii! Dar nu ma plang, ca-mi place tare mult!
Toate emisiunile sunt despre CM, toate interviurile au legatura cu CM, sunt reclame, bannere, strazi ornate de olandezi cu steaguri portocalii, lumea entuziasmata si si daca ai trai intr-o grota, probabil n-ai putea sa nu vezi macar o sapca portocalie (sau daca nu e portocalie, e rosu-alb-albastra).

Maine plecam in Spania dar tot portocaliu o sa vad, pt ca majoritatea turistilor acolo sunt olandezi. Hahaha

Revin

nedumerire

Sa-mi explice si mie cineva ce-i cu moda asta la nenicii nemti sa conduca Mini Cooper, ca io nu prea inteleg. Saptamana asta am vazut cel putin 10 nenicuti cu par alb conducand Mini Cooper si singurul gand pe care l-am avut a fost DE CE?
Sa va detaliez nedumerirea mea: oamenii astia se afla in tranzitie, din stadiul de tati spre stadiul de tataica, adica au 50-58 de ani asa.
De obicei la varsta asta, imi imaginez ca oamenii astia sunt deja la un anumit nivel, ca doar nu degeaba exista atatia tataici care isi cumpara masini bengoase mega scumpe, au ceva de transmis:
Varianta 1: sunt foarte important.
Varianta 2: Divortat, caut amatoare.

Dar nenicii astia care isi cumpara Mini Cooper? Ok, e clar ca nu toata lumea isi permite sa isi cumpere masini mega fitza, dar de ce tu, tati-tataic ti-ai cumpara MC? Exista atatea alte variante pt banii aia, iar eu nu pot sa nu vad Mini Cooperu ca fiind o masina pt femei.

complication domne

Mimi are o mare problema in viata asta, nu poate sa faca diferenta intre gel de dus si sampon. Adica poate, dar mereu le confunda.
Mi-am dat seama de problema asta, cand intr-o seara a inceput sa strige din dus ca nu mai e sampon. Sampon? Tocmai schimbasem sticlele in seara precedenta, asa ca m-am prefacut ca nu il aud. El, in continuare, pe repeat: Nu mai e sampooon! Adu sampooon! E sampon, da esti tu chior, casca ochii! Nu mai e sampon domne, crezi ca-s nebun? Am bagat capu pe usa fix cand Mimi scutura frenetic gelu de dus poate poate mai iesea ceva. Ala e gel de dus. Gel de dus, sampon, tot aia. Nu mai e, adu si tu altu te rooog. Ati inteles, deci: gel de dus, sampon, tot aia. De spalat nu se spala cu sampon pe corp, pentru ca stie ca L'Oreal Elvive e de par, dar tot sampon numeste si gelul de dus. Cand ma supara, ii mai pun cateodata si un 2 in 1 de barbati (sampon si gel de dus) si atunci are dilema vietii: pe cap sau pe corp? Desi scrie clar 2 in 1, nu citim ambalaju, doamne fereste!
Anyway, de atunci, cand striga ca nu mai e sampon, il intreb: gel de dus, sau sampon? Si el raspunde (cel mai des): de cooorp!!

Revin

ma oftic

Ma oftic, domne, chiar ma oftic! Se stie ca traiesc in tara in care soarele e rar iar caldura este perceputa foarte subiectiv (am mai zis io ca astia ies in flip flop la 18 grade). Pai ma oftic domne, ca intr-o saptamana plecam in vacanta si aici o sa fie vremea aproape la fel ca in Spania! The whole point era sa mergem sa ne prajim la soare blabla dar parca e un pic bitter sweet asa cand stiu ca si acasa o sa fie 27 de grade! Bine, poate sunt rautacioasa, dar tare bine mi-ar fi parut sa fiu pe plaja la rotisat si sa stiu ca acasa ploua si e naspa. Dar NU!
De fapt, ma oftic cu atat mai tare cu cat de FIECARE data cand am plecat in vacanta parca vremea asta are senzor si pac apare soarele. Chiar acu in mai, pe toata durata vacantei, au fost 23 de grade acasa, soare si frumos, iar FIX cand ne-am intors a plouat 2 saptamani in sir. Anu trecut nu mai zic cat m-am zgariat pe ochi, pt ca a fost mai cald acasa decat in Tunisia. 

Ca fun fact, se pare ca ne-o cautam cu lumanarea si vrem sa luam bataica in Spania. Pe 13 iunie joaca Olanda-Spania in CM, iar noi bineinteles ne-am luat un steag imens al Olandei pe care sa il punem la balconu hotelului, plus alte accesorii si rahatele portocalii sa le purtam pe acolo in ziua meciului. In plus, Mimi si-a decorat masina toata in portocaliu asa ca mi-am pus si eu cateva maimutoaie cu Olanda in masina. Foarte amuzant sa observ fetele nemtilor cand vad o masina cu numar de Germania ornata cu chestii portocalii. 

Revin