Weather (dis)likes

Daca ar fi sa fac un top..pe primul loc ar fi vara, urmata de primavara , toamna si iarna . Iarna imi place doar in prima zi cand ninge. Dupa aia e un cosmar. Trafic, accidente, haos, frig, mai mereu noapte, haine multe si groase, nasul rosu, caciuli , manusi si..nelipsitul cocktail de zapada si namol , toate cu un extra topping de apa. E frumos asa cand te uiti la poze de iarna , un satuc ingropat in zapada, fumul din horn, copilasi cu saniuta... dar te trezesti repede la realitate cand faci primul pas in zloata de afara. Chiar am o problema cu iarna (in special cu frigul ) si nimeni nu pare sa ma inteleaga.
Daca ar fi dupa mine... temperatura constanta de 27 de grade (minim )ar fi perfecta. Pentru litoral 32 ( de preferat 35) .
Nu, lasa sa fie frig ca mor microbii .
Iarna asta m-a terminat. Parca a fost cea mai lunga iarna ever si parca -si batea joc de mine... se usca pe jos incepea sa fie mai cald o zi... gata, ningea iar. Acum , cand vad minunea de afara , parca ma bucur mai mult de primavara asta decat de oricare alta. Parca ma transform cu totul... parca devin iar copil, parca e totul mult mai frumos si special, parca as fi pe un puf si n-as mai pica de acolo ... e bine...dar totusi... astept THE REAL HEAT.

Revin .

P.S. Da, sunt meteo-dependenta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu