Inevitabil, I surrender...

M-am gandit, m-am razgandit, m-am sucit, m-am rasucit, sa merg, sa nu merg de 1 mai la mare. Mi-am stors creierii cu argumente pro si contra, am dat cu banul, am citit in cafea/ceai, am cercetat stelele, mi-am citit horoscopul, am zis cu ini-mini-maini-mo, am cercetat statistici, sondaje, tot nu ma hotaram.

Eram decisa sa nu merg, sa evit sa astept 2 ore mancarea (proasta oricum), sa vad bimbos cu manelar accesoriu + ultimu’ Vuitton si sa imi perturbe campul vizual Cayenne-uri negre sau albe (ca acum esti sarac daca ai Mertz/BMW, asta doar daca nu esti pipitza cu botick rozick si unghii de 10cm cu gel, ca asa se accepta ).

M-am gandit ca totusi, astfel de detalii nesemnificative si amuzante pana la urma nu au voie sa imi strice obiceiul de a merge de 1mai la mare, ca doar merg de 7 ani, deci e traditie deja. Pana la urma, cu ajutorul Corinei am gasit o cale de mijloc. Ne cazam in Neptun si de acolo ne plimbam peste tot. Sper sa iasa cel putin foarte tare si sa ne distram de 10 ori mai mult ca anul trecut.

Sunt pregatita sa fac frigul, sa revad plaja pustie (daca stii cand /unde sa te duci), sa ma bata vantul sa imi zboare creierii, sa dansez non stop, sa rad ca maniaca si sa imi port toti ochelarii de soare! Bineinteles, de abia astept sa vad prestatia Circului Globus (fauna din Mamaia) si, poate, neasemuitul talent pe care il au vamaiotii de a bea in timp ce mictioneaza (priceless, trust me).


Bineinteles, va urma…

Am reusit !

1. sa ma eschivez (a se citi am adormit ca o mamaie) de la mersul la biserica in seara de Paste, deci sa nu ma calce toata lumea pe picioare ca sa ia “lumina” de la bricheta sfintita cu care popa isi aprinde trabucu’ dupa slujba de duminica
2. sa fac si o fapta buna, ca am salvat cel mai frumos pis mic de la pieire si i-am gasit si stapan grijuliu
3. sa evit pentru al cincilea weekend LA RAND porcaria aia de centru vechi si va urma sigur si al saselea weekend!
4. sa merg 3 zile LA RAND la sala,(si voi merge si azi, maine, poimaine) unde marturisesc ca –mi place tare mult, pacat ca am doar 1 luna gratis (din pacate 500 de eur pe 3 luni nu-mi permit)
5. sa nu mai injur atat de mult la volan (sunt intr-o stare zen de cateva zile se pare)
6. sa imi aranjez 1 Maiu la mare desi am zis ca nu ma mai duc…dar despre asta voi scrie un post (sau 2) separat

Revin.

O nemultumire

La locul meu de munca, sunt instalate Office-uri 2003, “originale”, dar care au o mica hiba. Sunt in romana! Sincer, ma deranjeaza vizual sa vad Fisier, Editare, Vizualizare, Inserare, Format, Instrumente, Tabel, Fereastra, Ajutor in Word.

De ce naiba n-au tradus Microsoft Cuvant?


Asta este nimic, stangacia incepe atunci cand am de facut ceva. Poate vreau sa fac o “lipire speciala”, sau o “desenare table”, sau poate o “potrivire text interrupt”. WTF!?!?!?!??!?!

Ce pana mea e aia “Inserare intrerupere”? Sau “Atelier partajat”? Ce spanac sunt aia “ Tabulatori”??!?!?!

Ma rog de astia de la IT de 1 luna de zile sa imi puna si mie varianta in engleza, pentru care nu avem licenta, deci pe care nu e “politically correct” sa o folosim. Degeaba le-am explicat eu ca imi DORESC sa fiu “politically incorrect” numai sa am in puii mei ca tot omul Word in engleza!

Bineinteles, nu numai la Word e jale. Outlook-ul, cu minunatul lui “ Raspuns tuturor” nu este mai prejos. Poate vreau sa trimit un “mesaj nou corespondenta”, sau in loc sa atasez, sa “inserez un fisier” sau sa “inserez un element”. Pe numele lui Durky, cum e aia sa inserez un element!?! Culmea, folder nu au tradus. Stiu ca faptul ca e in romana ar trebui sa fie mai usor, dar pentru mine este un adevarat calvar!

“insereaza injuratura” Microsoft Office in romana!!!!!!


REVIN.