American movies. Si antipatica de la sala.

Mi-am amintit acu de o faza care se intampla in aproape toate filmele americane cu studenti/elevi care pe mine ma enerveaza la culme.

Scenariul : Clasic deja, un student/elev inteligent dar cu muuuulte probleme acasa ( sau oricum o drama ceva) este reperat de un profesor hipsterica, care vrea sa fie el mai coios si sa scoata la iveala geniul care lancezeste in baietica al nostru. Bun. Si au ora. Si se termina ora. Si tooot poporu da navala in pauza, numai geniul nostru neinteles ramane la urma la urma, la modu singurul in toata clasa aia. Ca sa ii dea prilej profului sa se bage in seama. Io niciodata n-am inteles cat plm poate sa iti ia sa impachetezi o carte si un caiet. Ca de cele mai multe ori, aia sunt iesiti haaaat de mult si EL TOT STRANGE. Serios acum, nu zic sa le dea coate-n gura alora sa iasa el primul, dar cat de mosmondit si  slow motion sa fii ca sa ajungi la performanta aia? Maxim ma enerveaza cand vad faza asta.




Am surprins-o pe antipatica de la sala in plin flagrant. Priviti va rog cum s -a dus sa ii mai dea o limba in cur profei. Statea de vb cu noi, dar cand a aparut miss antrenoarea s- a grabit repede sa se duca sa faca conversatie cu ea. Dovada:
                                                             Ea e aia care sta cu spatele. 

Revin. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu