Aseara.

Aseara. Cod rosu de vijelie, ploaie cat cuprinde si vant de ziceai ca zboara acoperisu. Pe la 11 asa ne bagam la nani. Dupa ce m-am chinuit ceva sa adorm, ca nu e usor sa adormi in conditii de apocalipsa, ma trezeste mimozu la 1 juma :
- Auzi?
- Ce sa aud?
- Picatura!
- Ce plm picatura? Afara e dezastru si tu ma freci cu picaturi! Dormi!
...mhm, pufneste, ofteaza, se intoarce pe cealalta parte. Dupa 5 min:
- Da tu chiar nu auzi?
- Lasa-ma sa dorm!
- Da ma obsedeaza!
- ...?? Hm?
- Pi-ca-tu-ra!!!
- Nu ma intereseaza. Dormi.
Mormaieli (da ca pe tine nu te intereseaza ca da ca dormi ca valiza ca cum sa n auzi picatura ca e super enervanta sa ma cac pe ea).
Stau un pic sa ascult. In tot potopu si vajaiala de afara se auzea cum pica apa pe ceva de tabla afara. Intr-adevar, suna ca picatura chinezeasca, insa celelalte zgomote o faceau suportabila.
- N-ai ce face, dormi.
- Aha! Deci o auzi! Nu e super enervanta?
- Si ce sa fac io? Taci si lasa-ma.
Iar se coieste se freaca de 100 de ori si mormaie ceva.  La un moment dat se duce jos sa doarma pe canapea. Bineinteles ca dupa atata frecus, ma trezisem si acum ma obseda pe mine picatura aia. Pic. Pic. Pic. Pic. Pic. Fml acu ma freaca asta. Ma ridic din pat si incerc, Inspector Gadget-style sa gasesc sursa. Nu mi- a luat mult sa-mi dau seama ca pica pe rola aia cu care facem bezna in camera.
Apare si mimozu ca il doare spatele de la canapeaua aia. Ii dezvalui sursa si il vad cum se desumfla instant. Cam greu de gasit solutie pt asta.

Intr-un final adorm pe fondul muultor pufaieli si ofuri venite din stanga mea.

Azi vine cu solutia: vrea sa sune proprietarii sa le ceara voie sa lipeasca un pic de mocheta pe portiunea cu pricina. Nu cred ca a gandit- o de 2 ori.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu