mic ghid

Mic ghid pentru tine, daca esti pixda proaspata intrata in grupul de prieteni ai lui Mimi si habar n-ai cu ce se mananca. Cu placere.

Daca ai avut (ne)norocul sa te combini cu vreunul din baieteii (ei se autointituleaza barbati, eu...ma abtin) din acest grup minunat de pretenasi, in mod inevitabil va veni momentul sa cunosti restul hoardei de babuini. Acest lucru se va intampla probabil la vreo petrecere asa ca vei avea placerea sa ii observi desfasurandu-se in habitatul natural si scanandu-te de sus pana jos. Stai linistita, au vazut sute de poze cu tine inainte, ca doar de aia au grupul ala de whatsapp, insa in real life tot se vor holba intens. Iarta-i si tu, saracii au rare ocazii sa se converseze cu tipe si asta nu pentru ca ar fi urati, ci pentru ca sunt prea preocupati cu FIFA si baut bere.
Asa deci, inainte sa ajungi la eveniment, va trebui sa petreci cam o ora ca sa te pregatesti.  Don't dress to impress dar nici nu te duce ca o junkie, doar stim cu totii ca vei fi afisata ca un premiu de catre al tau ales care in sfarsit a reusit sa convinga pe cineva sa fie cu el.
Cand vei ajunge acolo, vei vedea cateva mese inalte, baietii cu baietii si fetele cu fetele separat ca la musulmani si niste muzica pe fundal. Nu te panica, NU vei dansa deloc, niciodata, vreodata. Muzica e doar la misto. Dupa aia musiu te va lua de manutza si va face parada modei pe acolo cu tine. Ceilalti babuini vor fi prietenosi si draguti cu tine la inceput, dar stai linistita, o sa iti povesteasca toate intamplarile penibile care l-au avut protagonist pe al tau Adonis in scurt timp. Dupa aia vor face misto de el, dar mereu vor incheia intr-o nota pozitiva: e baiat bun. Apoi vor uita ca existi si vor reveni la dicutiile lor despre bashini, fotbal, petreceri si alte nimicuri. Asa, acum ca ai facut cunostinta cu toti posesorii de maciuca, prietenul tau drag te va abandona la masa fetelor si se va duce sa bea o bere cu baietii si sa adune laudele "ce bucata ti-ai tras!". Tu vei face cunostinta cu veteranele, adica celelalte iubite ale acestor minunati si vei asculta discutii/barfe despre: moda, unghii, mchiaj, examene (da, toate sunt inca studente), cine cu cine mai e, cine s-a despartit, cine s-a impacat, cine e fufa si toate cele. Ele te vor interoga despre tot si nimic, iti vor memora CV-ul daca nu te cunosc deja si vor reveni la barfa.

Acum, trebuie sa revin la baietii din grupul asta, ca merita detaliat. Acest grup se imparte in 2 tipologii: aia cool si aia boring. Aia cool sunt aia care sunt mereu la moda, se copiaza unii pe altii (cum si-a facut unul man-bun, pac turma dupa el; apare unu' cu nush ce adidasi, pac turma dupa el) si in general nu au prietene, pentru ca sunt prea cool ca sa apartina unei singure tipe. Ei sunt peste tot si nicaieri, ii mirosi de la o posta (se stie doar ca parfumul se aplica cu galeata) si in general au o parere atat de buna despre ei incat nici ei nu se mai suporta. Daca totusi al tau iubit face parte din aceasta categorie selecta, nu te obisnui cu aceste petreceri. Te-a adus acum si te va mai invita peste vreo 2 luni la alta petrecere asa ca reminder ca el e "luat". In rest, o sa te vezi cu el doar in cursul saptamanii, nici nu te agita sa iti eliberezi agenda pentru el in weekend, ca are treaba ==> cu bajetii evident.
Aia boring sunt aia care au relatii serioase sau joburi si na, nu ies miercurea la bauta. Sunt boring ca nu au acest aer de Adonis si nici nu aspira sa fie cei mai cei. Nici nu merita sa vorbim despre ei, atat de boring sunt.

Asa, deci esti de cateva ore la aceasta petrecere. La 12 noaptea toata lumea o ia la trap spre oras, sa mai bea un pic si intr-un bar. Poti sa te duci cu ei sau nu. Oricum nu pierzi nimic, crede-ma.

Felicitari, ai fost initiata, bun venit in grup! It's loads of fun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu