Adonis in mizerie strikes again

Ma trezesc azi dimineata la 7 si ceva cu un mesaj de la Adonis: ma luati si pe mine de acasa, ca n-am masina. Mormai cateva injuraturi si ma intorc pe partea ailalta. La 8 jumate in drum spre munca, mi-am adus aminte de el si l-am sunat. Omu' mergea pe jos spre munca, pe marginea soselei, ca v-am mai zis io ca americanii astia nu isi prea misca dosurile, asa ca si trotuarele sunt destul de rare. M-am hahait bine un pic si dupa aia l-am cules dintr-o intersectie.
 
Amorezu' era in toane bune, fusese aseara la nush ce bar (dap, in mijlocul avertizarilor de inundatie si potop, lui i-a plans buza dupa o bere), unde dupa cateva ore de gandire (asa zice el, io zic ca dupa cateva beri bune) a luat o hotarare. O vrea pe tipa din Croatia inapoi. Gata domne, e committed, se duce in decembrie gramada dupa ea sa o recucereasca.
 
Cum i-a venit ideea asta creatza si mareatza? Pai ca se simte singurel saracu si s-a gandit si razgandit si el o iubeste inca pe aceasta moadmoazela si gata el o vrea de nevasta punct. Si facea in masina: da, inainte nu eram pregatit, dar acum sunt. Adica....cand ai cerut-o in casatorie nu erai pregatit, dar acu' esti? Yup! Adonis logic. Aaaaanyway, i-a si trimis mesaje de dragoste aleia, ca gata ea e za one and only, nu se mai uita dupa alte fuste, nu mai face nimic gata, el e committed, o vrea inapoi etc etc, mi-a aratat zecile de mesaje si credeti-ma, omu si-a dat sufletu' acolo. La care ea: ma mai gandesc. Baaiiii am murit de ras. Asta era acolo indignat ca ce, ca cum, ca har, ca mar. Io i-am zis sa zica merci ca n-a zis no thanks. Macar a zis ca se mai gandeste.
 
Si acum porneste saga. Adonis planuieste recucerirea. Mai intai, ii trimite mesaje iubicioase la fiecare ora din zi si din noapte. A zis ca macar asa se asigura ca nu uita de el. I-a trimis si flori acasa, dar asta e deja miscarea clasica. Tipa ii raspunde la 1 din 7 asa, in 3 cuvinte gen. Nu ii zice sa fuck off, nici sa nu. Pare foarte indiferenta dar eu cred ca in sinea ei si ea se distreaza bine de tot.
 
Oricare ar fi rezultatul, eu stiu ca pana in decembrie cel putin, o sa am sursa de amuzament.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu