Fail

Zilele trecute au fost 30siceva de grade afara, o temperatura neobisnuit de ridicata pentru Olanda (nu va impacientati, acum de exemplu sunt 13). Fiind singura acasa, am stat sa ma gandesc ce sa fac : sa ma duc in oras, neahhh ca-s prea multi nemti, sa ma duc la sala, neahh ca as fi tot inauntru, sa ma plimb cu bicla, neahh ca e prea cald si transpir. Optiuni prea multe nu aveam, pentru ca eram in mijlocul saptamanii si lumea era la munca. Asa ca m-am gandit eu sa ma duc in parc sa citesc.

Buun, am intrat in dus, mi-am epilat cracii, m-am cremuit, m-am imbracat intr-o rochita de vara, m-am machiat un pic sa nu se sperie lumea de mine, mi-am facut bagajul cu o paturica, apa, o carte si niste cirese si am pornit spre parc, aflat la 50 de metri departare. Dupa ce am dat o tura de parc sa inspectez care e locul optim pentru asezat paturica, m-am instalat jumate la soare jumate la umbra si m-am apucat sa citesc cartea.

Bai nene, ori m-am dezobisnuit eu de calduri d-astea ori 30 de grade se simt altfel pe aici, cert e ca am zis ca ma sufoc de cald. Cred ca am baut juma de litru de apa in 10 minute. Ca babele alea cu bufeuri, deja eram transpirata facuta cacat si eram de numai 10 minute in parc. Am reusit sa ignor caldura, dar nu am reusit sa ignor toate ganganiile pamantului care isi dadusera intalnire la mine pe patura. Nush nene de unde atatea ganganii, dar toate veneau pe mine. M-am mutat cu patura cativa metri mai incolo, dar la fel era.
Dupa juma de ora de transpirat asiduu, de alungat ganganiile si de citit cred ca 2 pagini, am capitulat si m-am indreptat spre casa.

Asadar, mi-a luat o ora sa ma pregatesc sa ies din casa, 3 minute sa ajung in parc unde am stat juma de ora. Fail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu