Flash

Stiti momentele alea cand iti amintesti asa pe nepusa masa anumite faze din trecut si retraiesti pentru o secunda exact sentimentele alea de atunci?
Aseara, mi-a venit random un flash scurt in minte si m-a pufnit un ras isteric de se uita Mimi la mine ca la zoo.
Eram in clasa a 10-a si eu si prietena mea cea mai buna Tzutzy aveam primii nostri iubiti de cand intraseram la liceu. Respectivii erau si ei la randul lor cei mai buni prieteni, asa ca in general ne petreceam timpul double-dating.
La un moment dat, primul meu ex mi-a spus secretos ca al lui pretenar o tradusese pe a mea Tzutzy. Asta, in inteligenta lui, a avut impresia ca spunandu-mi asa ceva o sa dea el bine, ca nah, el era fidel domne. Am vazut fix negru in fata ochilor.

Si acum vine flashu:

Io la 1metru si un scuipat si 45 de kile, apar in curtea liceului pornita, cu mersul meu de robotzica nervoasa (un mini tanc pornit pe atac) si il vad pe inculpat ca tocmai isi aprindea relaxat o tigara. Bai nene in momentul ala am avut un puseu de Superman, am zburat pan'la el si l-am pocnit de a ramas omu interzis. Cred ca daca sufla asa mai cu putere spre mine cadeam lata, ca omul era dublu fata de mine si facea si polo. Dar nu a facut asta thank God (inca mai am dinti in gura), in schimb a facut o fatzaaa. Si fix fatza aia mi-am amintit-o io aseara si radeam ca retarda pe canapea.


Ceva in genul asta :



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu