ma impachetez si plec

Din seria “un cacat ambalat frumos e mai mult decat un cacat, e un super cacat cu mot, la reducere 50%, comanda acum, nu rata oferta!”, ma uitam azi pe site-ul cautareduceri.ro, site care strange la un loc toate ofertele de pe alte site-uri care ofera vouchere de reduceri.

Si ce sa vad acolo? Ca pot avea o silueta de invidiat daca imi voi face una sau mai multe din urmatoarele:
- impachetari in tunel infrarosu
- drenaj limfatic
- impachetari cu foite de aur
- impachetari in gel marin la cald
- impachetari cu cafea
- impachetari cu caviar
- impachetari cu alge marine
- electrostimulare
- galvanic SPA
- sedinte de termocuverta si lista continua

Mi se pare absurd sa fac impachetari cu cafea, caviar, ou, smantana, alge etc , ca doar nu ma duc la picnic, imi pun cafea in ceasca si ce a mai ramas imi pun pe burta si picioare ca sa slabesc. Wow super puterile caviarului, super efectul foitei de aur si mega descoperirea secolului...rahatul pe bat cu efect de slabire. Seriously, WTF?! Pe langa ineptia asta, mai e si faptul ca aceste solutii presupun ca tu sa te duci la salon, sa te asezi pe un pat (deci sa stai), una sa te dea cu cacaturi din alea si sa iti spuna basme despre rezultatele miraculoase dupa numai 10 sedinte, sa stai acolo sa se usuce alea pe tine (sa isi faca efectul) si dupa aceea sa te duci frumos acasa. Sau mai e varianta in care te mai si tine aia o ora, iti pune o mie de firicele pe tine impreuna cu un gel scarbos si te lasa sa stai acolo o ora, cat isi fumeaza ea tigara si sta pe feisbuc sa isi verifice notificarile. Dar nu ti se pare ca e un pic gresit sa slabesti stand? Nu iti suna un pic dubios?

Decat sa arunci banii ca sa stai ca o pleaşca acolo, intinsa, asteptand minunea ca a doua zi sa te trezesti mai putin bulanoasa si burtoasa, nu mai bine te duci tu la sala? Ca daca ai bani sa dai pe prostii din astea, cred ca ai avea bani si de o sala de fitness. Sau bine hai, n-ai bani..alearga in parc, e gratis!

Zic si eu.

Revin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu