Tulburarile neuronale de azi.

Sa iesim!zic. Haidem! Unde? Pai in Kultur ca e berea 3 lei si n-avem bani, zice. Bleah, zic, dar bine, hai, chiar n-avem bani!
Si mergem. Intru..stanga-dreapta motati d-aia. Ma da ce e, e hipster party? Ma, uit..niciun banner. Ma duc la bar sa dau un black russian. O tipa motata cu ochelari de hipstar, imbracata ca un hipstar. Wtf. Ma uit eu mai bine, era uniforma. Unde cuprindeai cu ochii vedeai motati cu ochelari cu rame negre, imbracati cu: camasa, cravata si cardigan pe deasupra. Era invazie, va zic. Da, stiu m-am dus in patria lor, nu?
Frumoasa combinatie (uneori), n-am ce zice, pentru un om normal care se duce la munca. Dar mai nene de ce te imbraci ca un corporatist in club? Care e placerea sa transpiri in club? Te crezi interesant? Well, newsflash! Mai sunt alti 20 care arata exact ca tine. Da chiar, voi ati observat ca nu ii poti deosebi intre ei? Sunt ca gemenii in varianta de cate 50-100 care arata exact la fel.
Alta intrebare existentiala: de ce tu ca tipa, ai vrea sa arati ca un motat? De ce? Nu vrei tu sa arati ca o tipa care esti tipa? Aici nu ma refer la numarul imens de botick-ate d-astea care nu stiu ce cautau pe acolo. Mi-a atras atentia una care se credea balerina sau ceva, ca avea un tutu pe ea rozick care ii acoperea fix bucile si un body cu aplicatii kitschoase, totul asortat cu niste tocuri de 20 si coc. Wtf. Fenomenul Black Swan, va zic.

Si acum voi incheia cu: de ce de fiecare data (adica de cele 2 ori) cand ma duc in caverna aia ma jur ca nu ma mai intorc vreodata, si vrand-nevrand tot acolo ajung la un moment dat?

Revin.

P.S. A si sa nu uit: care-i faza cu manusile de piele-n club?!?!?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu