facebook exes

Sa va zic ce nu inteleg:

1. Esti fosta unuia. Si ala se combina cu o oarecare. Ce faci? Ii dai aleia friend request. Daca faci chestia asta, ar trebui sa iti pui intrebari serioase. Inteleg ca vrei in primul rand  sa vezi ce face aia si mai ales cum arata. Ca sa te compari. Daca ai evalua-o ca e mai aratoasa decat tine, self esteemul tau s-ar duce pe garla; daca ai considera ca e mai naspa decat tine, in prima faza, te-ai umfla in pene. Dupa aia te-ai gandi la modu stai asa, daca asta e naspa, inseamna ca ala are standarde low si asta nu-mi place. Ca stim cu totii ca frumusetea interioara e un mare bullshit. Asa ca nu inteleg ce rost mai are.
Raman la parerea mea ca fostii raman fosti for a reason.

Si ajungem la cazul 2:

2. Esti actuala unuia si ii dai friend request fostei. Principiul e acelasi cu ala de mai sus, insa e mai grav. Pentru ca tu esti in prezent cu ala, dar te intereseaza sa vezi pe cine a futut inaintea ta. Ceea ce este mult mai gresit decat curiozitatea barbatilor legata de numarul fostilor tai parteneri. Ca ala e un numar oarecare. Nu, tu vrei CV cu poza, numarul de la pantofi, de cate ori au iesit la film si alte detalii de genul asta. Ii dai friend request aleia ca sa ii iei la puricat wallul, ca alt motiv nu vad sa existe. Asta inseamna ca esti nesigura pe tine si din nou, ar trebui sa iti pui intrebari serioase.

Si ajungem la cazul 3, ca tot mi s-a intamplat acum cateva zile:
3. Esti fosta unuia si ii dai friend request altei foste. Asta chiar n-o mai inteleg. Sah mat. De ce? Vrei sa faceti clubul fostelor lui X? 

Revin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu