incompetenta

deci sa nu mai aud pe nimeni ca se plange ca vezi doamne romanii sunt incompetenti sau lenesi sau cu durere in maciuca. Fiecare natie are incompetentii ei, iar ei s-au adunat toti parca la mine in firma (cu mici exceptii, printre care si EU bineinteles).

Am frate un nene neamt care cica omu ar fi pe IT Support,  mai are un pic si iese la pensie. Frate, de 2 luni de zile am aceeasi eroare fututa in Outlook care ma impiedica sa trimit mailuri atunci cand lucrez de acasa. Daca sunt la birou, no problem, merge snur. Dar cand sunt acasa, se fute MEREU.
Am mai zis ca noi ar trebui sa fim zeii internetului, ca doar cu asta se ocupa firma: instaleaza internet de mare viteza si multe altele. Coite, mi se pare penibil sa nu fii in stare sa repari un mail basit, tu, specialistu curului care lucrezi la firma care cu asta se ocupa. Ce cur poti sa ai in loc de cap sa nu fii in stare sa faci chestii basic, precum un cacat de Outlook? Eu nu pot sa mi-l repar singurica pentru ca si deoarece este in GERMANA si imi prind urechile.  Azi i-am trimis un mare hate mail cu sefa in CC pentru ca azi lucrez de acasa si am chestii de trimis si bineinteles ca s-a futut DIN NOU.

Sa mor io, in firma asta sunt turci, bulgari, nemti, polonezi, englezi si sefa americanca. 80% sunt cu mare durere fix in pula, de fapt nici acolo. Daca lenea ar fi femeie, as vedea filme porno cu orgii, lesbi si bukkake toata ziua.  Sincer, mai mult haos si neprofesionalism nu am mai vazut in viata mea, va jur. Parca i-a ales pe toti pe spranceana nene: nepregatiti, indolenti si nesimtiti.

 Daca nu as avea nevoie de banii pe care mi-i dau astia, as zbura instant cu prima ocazie.

Nu acum insa, mai asteptam.

Revin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu