Tiiit Tiiit!!!!!

Urasc jepcarii din trafic. Scenariile pot avea diferite forme:

1. Individul iese de pe o strada laturalnica cu jumate de “gipan” in mijlocul strazii, ostentativ, si te injura de te face albie de porci ca nu il lasi si pe el sa se “bage”
2. Vii tu frumos pe o strada principala, muzica buna, pasarelele canta, totul e minunat, si il vezi pe el, pe porc. Sta la panda de pe o strada laturalnica, vrea si el sa se bage. Aveti eye contact si va urmariti miscarile. Tu in gandul tau :”n-o avea asa tupeu sa se bage la japca”, el in gandul lui “aaaa, e fata, deci e varza la volan.. ia sa ma bag eu mwahahahaha (Mojo Jojo laugh)”. La 2 metri in fata ta, tzushhht se baga bou`(pardon, porcu’). Tu… frana, astea, claxoane, injuraturi etc. El.. “e, da ce-am facut?”
3. Te duci spre casa intr-un mod civilizat dupa o zi fucked-up de munca. De pe stradute sau de prin curti de corporatii mai sunt si altii care se duc acasa. La aceeasi ora. Bineinteles, nu se asigura. Cursa cu obstacole. Why bother?
4. Magari d-astia de iti iau fata sa ajunga ei primii la semafor. Da-te tu, ca sa trec eu. Ce semnal? Scump domne! Ce, nu stiati ca semnalizatul este optional cand schimbati benzile? Aflati acum!
5. Tzoparlanii cu Mertz sau BMW care te claxoneaza ca mergi prea incet (pe banda de VITEZA din oras!!) si te depasesc pe linie continua (sau si mai bine, pe dubla continua) si nu ii prinde niciodata politia.
6. Cretinii care te claxoneaza cand opresti la trecerile de pietoni. Hai baaaaa ce proasta esti! De ce ai oprit sa treaca tot poporu? Tiit Tiiit!!!


Or fi si femeile praf in trafic (nu zic nu) dar nici cu unii barbati nu mi-e rusine. Spre exemplu, cum sunt unii cimpanzei TIR-isti care se opresc la 2 mm de masina ta, sa mori si nu alta de atac de cord. Saaaau, cum sunt unele amibe care conduc maxi-taxi si care si-au gresit meseria ( trebuia sa se faca piloti de curse nu soferi de transport public). In aceeasi categorie, includ si loganistii taranoi si injectati cu nush ce boostere de “mujchi” (pe principiul “mujchii mei minte nu are”) care conduc de parca si-ar fi cumparat strada si care, daca fac plici tot din vina lor, scot bata (sau clasicul lant) de la purtator. Bineinteles, nu pot sa ii omit pe provincialii de weekend cu masini “tunate” care trimit bezele pe la semafoare, in drum spre “Bambu” pe sistemul “Pepuse, te duci la Bambu? Ne vedem acolo”. Mhm. Not.

Revin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu